Slavni par o kojem se i danas priča: Nakon prekida, oženio je njenu dvojnicu

0
Radiosarajevo.ba
Slavni par o kojem se i danas priča: Nakon prekida, oženio je njenu dvojnicu
Foto: Pinterest / Reggie Bush i Kim Kardashian

Kim Kardashian i Reggie Bush zajedno su bili na počecima njene karijere, a mnogi i dalje žale što im veza nije uspjela.

Ona je najpopularnije reality lice današnjice, žena sa 'sto' talenata, ali najveći joj je kako već godinama biti u centru svjetske pozornosti. I to joj jako dobro ide.

Kim Kardashian ime je koje apsolutno svako zna, ali nije oduvijek bilo tako. Nekada je bila žena koja je radila za Paris Hilton, a i sama je jednom priznala kako joj je upravo ona omogućila karijeru.

Uskoro je kraj goveđe zime, evo šta to znači

Uskoro je kraj goveđe zime, evo šta to znači

Iako je trenutno u procesu razvoda od supruga Kanye Westa, to joj nije prvi propali brak, već je treći uz Damona Thomasa i Krisa Humphriesa, a ipak svi možda i najviše pamte pjevača Ray J-ja s kojim je bila u vezi do 2003. do 2006. godine. Naime, upravo je s njim uradila dobro poznati porno uradak koji ju je ujedno i katapultirao u zvjezdane visine, piše Story.hr.

A upravo nakon raskida s Rayem, Kim se krenula viđati sa zvijezdom američkog nogometa - Reggiejem Bushom. Zajedno su bili dvije godine, pomirili se 2009., ali ipak je veza konačno propala u martu 2010. godine.

Iako nisu ostali kontaktu nakon prekida, on je više puta izjavio da svojoj bivšoj želi svu sreću. 'Ona je jako pametna i radi odličan posao i za sebe i porodicu. Sretan sam zbog nje', izjavio je 2014. godine sportaš.

Ipak, mnogima je zanimljivo što je oženio Kiminu kopiju, Lilit Avagyan. Upoznali su se 2011., vjenčali tri godine nakon, a zajedno su dobili troje djece.

Lilit Avagyan i Reggie Bush - undefined

Foto: Društvene mreže: Lilit Avagyan i Reggie Bush

Svejedno mnogi i dalje nisu preboljeli bivši par te smatraju da je Kim trebala u svom životu zadržati poznatog sportaša. Tada se šuškalo da je on taj koji je prekinuo jer nije bio spreman za brak, dok je ona vršila pritisak. Iako, ko zna što je ovdje istina.

A u to vrijeme kada je bio s najpopularnijom Kardashiankom, protiv njega je pokrenuta istraga zbog sumnje da je njegova porodica primala poklone i novac, što je bilo zabranjeno za sportaše s koledža. Inače, bio je zvijezda Univerziteta Južne Karoline gdje je osvojio i prestižan Heisman trofej namijenjem najboljem koledž igraču američkog nogometa.

Na kraju je utvrđeno da je primio 291.600 dolara u poklonima, a 2010. godine izrečena mu je i kazna. Oduzeli su mu sva priznanja, skinuli su njegove dresove, kao i sva odličja sa zidova univerziteta kao i iz stadiona. Najgore, ostao je i bez Hiesmanovog trofeja.

'Bio je to grozan osjećaj, jedan od najgorih osjećaja na svijetu. Kao da sam umro kada sam čuo da neće biti ni školarina za klince zbog mene ili zbog nečega što ima veze sa mnom. Još to nisam prebolio. To je nešto sa čim učite živjeti', rekao je jednom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije