Slavni glumac uputio dirljivu poruku trogodišnjaku koji se bori s leukemijom

Radiosarajevo.ba
Slavni glumac uputio dirljivu poruku trogodišnjaku koji se bori s leukemijom
EPA / Dwayne Johnson

Jedan od najbolje plaćenih glumaca današnjice, Dwayne Johnson, poznat je po svom velikom srcu.

Kad je saznao za trogodišnjeg dječaka Hyruma Harrisa koji se bori s leukemijom, snimio je za njega poruku i stavio je na Instagram.

"Danas sam saznao nešto što mi je mrvicu oduzelo dah. Postoji trogodišnji dječak koji se zove Hyrum Harris i koji boluje od akutne limfoblastične leukemije dodatno zakomplicirane Downovim sindromom. Dječak se bori za život i daje sve od sebe da zadrži snagu – gledajući 'Moanu' i do deset puta dnevno jer mu lik Maui daje snagu. Prema riječima Hyrumove majke, najvažnija stvar koju sad želi reći je 'ja snažan'.

Da, snažan si, veliki frajeru. Da, jesi. Hyrum, znam da sam ti potpuni stranac koji zvuči slično tvom heroju Mauiju, no ja i još milion drugih stranaca koji će gledati ovu snimku šalje ti beskonačno puno ljubavi, snage i mane. JA SNAŽAN. Ljubav od Rocka, također poznatog kao tipa koji zvuči dosta kao Maui', rekao je Dwayne Johnson u snimci upućenoj bolesnom dječaku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije