Slavna pjevačica postala majka: 'Moje je srce dvostruko naraslo'

0
Radiosarajevo.ba
Slavna pjevačica postala majka: 'Moje je srce dvostruko naraslo'
Foto: Instagram / Jesse J rodila sina

Britanska pjevačica Jesse J objavila je da su ona i njena tek rođena beba dobro.

"Prije sedam dana moj se cijeli život promijenio. Moj sin je došao na ovaj svijet, a moje je srce dvostruko naraslo. Osjećaj je neopisiv. Letim u ljubavi. On je magija. On je ostvarenje svih mojih snova. On je cijeli moj svijet", otkrila je pjevačica.

Dodala je da upija svaku sekundu i još uvije ne može vjerovati da je njena beba ovdje.

Vlada RS objavila sramotan izvještaj nakon objavljivanja teksta Rezolucije o Srebrenici

Vlada RS objavila sramotan izvještaj nakon objavljivanja teksta Rezolucije o Srebrenici

"Za sve vas koji ste pratili moje putovanje do ovog trenutka, hvala vam za svu vašu kontinuiranu ljubav i podršku. Vratit ću se na Instagram kad budem spremna", poručila je.

Jessie je bila u vezi s Channingom Tatumom te se činilo kako je konačno sretna i ispunjena, ali i spremna da se ispuni u najljepšoj ulozi - da postane majka.

No, svi su joj snovi pali u vodu kada se saznalo da svoj najveći san vjerojatno nikada neće moći ostvariti jer boluje od endometrioze. Nakon toga uslijedio je i prekid s glumcem koji ju je navodno zbog toga i ostavio, a pjevačica je kasnije sreću našla s novim dečkom, Maxom Phamom.

Međutim, dani sreće nisu dugo trajali jer je ova veza pukla u novembru 2021. godine, a Jessie je na sve načine pokušavala dobiti dijete. Nažalost, iako je u jednom trenutku uspjela ostati trudna, trudnoća nije potrajala.

"Jučer sam se šalila s prijateljicom, kako ću pjevati u Los Angelesu, a da svima ne kažem da sam trudna? Ali jučer popodne sam otišla na treći ultrazvuk i saznala da više nema otkucaja srca. Trenutno nemam kontrolu nad svojim emocijama. Možda će mi biti žao što sam ovo podijelila s vama, možda ne, ne znam", napisala je tada na društvenim mrežama.

Još malo do poroda: Glumica Anđelka Prpić uživa u trudničkim danima

Još malo do poroda: Glumica Anđelka Prpić uživa u trudničkim danima

"Da, odlučila sam i sama postati majka, jer sam to željela cijeli život. A život je kratak. Sama trudnoća je bila čudo i iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Znam da ću to ponovno doživjeti. Tuga je ogromna, a ja sam još uvijek u šoku. Znam da su milioni žena širom svijeta iskusili ovu i goru bol. Ovo je najusamljeniji osjećaj na svijetu", napisala je pjevačica.

Potom je fanove iznenadila lijepom viješću da je ponovno trudna.

"Jako sam sretna i prestravljena što konačno ovo dijelim. Molim vas, budite nježni prema meni. Iskreno, vaša djevojka želi samo ružno plakati u javnosti u kombinezonu jedući kisele krastavce prelivene čokoladom bez pitanja", napisala je na Instagramu uz fotografiju pozitivnog testa na trudnoću, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije