Slavna glumica proglašena za najljepšu ženu svijeta

Radiosarajevo.ba
Slavna glumica proglašena za najljepšu ženu svijeta
Magazin People titulu najljepše žene svijeta dodijelio je glumici Juliji Roberts kojoj je to već peti put da je dobila tu laskavu titulu.

Julia se prvi put pojavila na naslovnici Peoplea kao najljepša na svijetu 1991. godine, a ni 26 godina kasnije njezina ljepota nije izblijedila.

"Jako sam polaskana", skromno je prokomentirala Julia za People.

Roberts danas ima 49 godina i u sretnom je braku već 14 godina s filmašem Dannyjem Moderom s kojima ima troje djece. Povodom laskave titule, Julia je otkrila i kako se osjećala kada je "Zgodna žena" postala holivudski hit.

"Ljudi mi često govore da mi se život sigurno odmah promijenio kad je izašao taj film. To je pomalo smiješno jer ja uopće nisam bila u gradu kad je 'Zgodna žena' izašla, već sam snimala drugi film u malom gradiću u kojem su se tek prikazivali 'Ratovi zvijezda'. Sjećam se da sam čitala da je 'Zgodna žena' zaradila toliko i toliko novca, a ja sam se pitala: 'Je li to dobro? Je li to mnogo novca?'", prisjetila se Julia.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije