Kubanska glumica: Nova Bondova djevojka je "bezobrazno" atraktivna

Radiosarajevo.ba
Kubanska glumica: Nova Bondova djevojka je "bezobrazno" atraktivna
Instagram / Ana De Armas

U naslovnoj ulozi 25. filma o Jamesu Bondu, potvrđeno je ovih dana, gledat ćemo ponovno Daniela Craiga, a uloga djevojke slavnog agenta pripala je malo poznatoj kubansko-španskoj glumici Ani de Armas, koja većinu svojih obožavatelja širom svijeta može zahvaliti izazovnim objavama na Instagramu.

Ana de Armas je rođena u Santa Cruz del Norteu, a s 12 godina pohađala je Nacionalnu pozorišnu školu na Kubi. Prvu ulogu ostvarila je u španskom filmu Una rosa de Francia 2006. godine.

Tridesetogodišnja Kubanka u Hoolywoodu je debitirala u filmu Knock Knock uz Keanu Reevesa 2015. godine, a dvije godine kasnije surađivala je s Ryanom Goslingom i Robin Wright u filmu Blade Runner 2049.

Ipak, svojih 1,3 miliona obožavatelja na Instagramu lijepa glumica ne može zahvaliti dosadašnjim spektakularnim ulogama po kojima ćemo je pamtiti, a letimičan pregled njezinog Inistagrama otkriva kako nova Bondova djevojka voli putovanja na kojima ne treba puno odjeće, kao i da nema problem s pokazivanjem svoga senzacionalnog tijela.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije