Skandalozne fotografije unuka Elvisa Presleyja

Radiosarajevo.ba
Skandalozne fotografije unuka Elvisa Presleyja
Unuke Elvisa Presleyja socijalni radnici su oduzeli roditeljima pošto je njihova majka Lisa Marie Presly pronašla uznemirujuće neprilične fotografije i videosnimke djece u računaru njihovog oca.

Osmogodišnja Finley i Harper Lockwood su bliznakinje i trenutno o njima brine socijalna služba iz Kalifornije. U martu će se održati suđenje na kojem će se riješiti njihova situacija.

Njihova majka Lisa Marie (49) navodi u sudskim dokumentima da je pronašla šokantne fotografije i videosnimke bliznakinja u računaru svog četvrtog muža Michaela Lockwooda.

"Bila sam šokirana, užasnuta i osjetila sam mučninu u stomku", navela je u zvaničnim dokumentima koji su priloženi u brakorazvodnoj parnici.

Lisa Marie je jedina ćerka Elvisa Preseyja.

Ona tvrdi da je policija pronašla 80 Lockwoodovih gadgetsa tokom prestresa njene kuće. Policajci su ih zadržali i još ih analiziraju.

"Kako sam razumjela, vlasti Tennesseeja također sprovode istragu o fotografijama i video snimcima koje sam otkrila. Ne znam šta je još tamo skriveno, ali se plašim da ima još gorih slika", kaže Lisa, a prenosi Noizz.rs

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije