Sjećate li se pjevača Sakisa Rouvasa: Kako izgleda 18 godina nakon Eurosonga

1
Radiosarajevo.ba
Sjećate li se pjevača Sakisa Rouvasa: Kako izgleda 18 godina nakon Eurosonga
Foto: EPA-EFE / Sakis Rouvas

Grčki pjevač Sakis Rouvas (50) postao je popularan zahvaljujući svom nastupu 2004. s pjesmom 'Shake It'. Osvojio je treće mjesto na Euroviziji u Istanbulu dok je pobjedu odnijela Ukrajinka Ruslana s 'Wild Dances', a Željko Joksimović je tada bio drugi s 'Lane moje'.

Zgodni Grk je svojim nastupom zaludio žene širom svijeta, a nizao je uspjehe nakon Eurosonga. Bio je u žiriju muzičkog showa 'X Factor', imao je brojne koncerte izvan svoje domovine i odigrao je nekoliko uloga.

Našao se i u poduzetničkim vodama i otvorio je sushi restoran te popularan klub koji je, nažalost, izgorio u martu 2010.

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Sakisa niz godina prate glasine da je homoseksualac, a nisu stale ni kada se 2017. oženio manekenkom Katijom Zygouli (43) nakon 13 godina veze, piše Story.hr.

Supružnici su dobili četvero djece, kćeri Ariadnu (9) i Anastasiju (13) te sinove Apollonasa (6) i Alexandrosa (10).

Pjevač nikad nije komentirao glasine o svojoj seksualnoj orijentaciji.

Rouvas je svojedobno izrazio svoju podršku LGBT zajednici i podržao mogućnost da gej parovi mogu posvojiti djecu. Inače, mnogi ističu da Sakis s godinama izgleda sve bolje i da se nije puno promijenio od svog nastupa na Eurusongu 2004. godine.

Na Instagramu ga prati više od 900 hiljada ljudi. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije