Sjećate li se braće Reyes i sestara Elizondo: Stiže nastavak poznate serije

0
Radiosarajevo.ba
Sjećate li se braće Reyes i sestara Elizondo: Stiže nastavak poznate serije
FOTO: Screenshot / Serija 'Osveta ljubavi'

Kolumbijska telenovela 'Osveta ljubavi', ili prema originalnom nazivu 'Pasión de Gavilanes', prije gotovo 18 godina držala nas je prikovane za TV ekrane kroz svojih 188 nastavaka.

Radnja je pratila priču trojice braće i tri sestre, gdje se trojica braće žele osvetiti za smrt svoje sestre koju je prouzrokovala obitelj spomenutih sestara.

Na kraju se, naravno, njihovi odnosi pretvore u prave ljubavi.

Vlada FBiH donijela odluku u vezi s izborom direktora KCUS-a

Vlada FBiH donijela odluku u vezi s izborom direktora KCUS-a

Juan i Norma, Oscar i Jimena, Franco i Sara - svaki gledatelj i gledateljica imali su svoj omiljeni par, piše Jutarnji list.

A sada se jedna od najuspješnijih telenovela vraća na Telemundo te nas uopće ne čudi da premijera kultne telenovele već sad slovi za jedan od najvažnijih TV događaja u 2022. godini za latinoameričku publiku.

'Osveta ljubavi 2' premijerno bi se trebala prikazati u februaru 2022. godine te će nam otkriti kako se nastavlja priča braće Reyes i sestara Elizondo čak 19 godina nakon premijere prvog nastavka kultne priče.

Najbolja vijest za obožavatelje ove telenovele jest to da će se u nastavku praktički pojaviti cijela originalna glumačka ekipa, uključujući Maria Cimarra koji je glumio Juana Reyesa i Dannu Garciu koja je utjelovila Normu Elizondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije