Sjajni Marko iz Prozora: Samo želim da pokažem svoj talenat

Radiosarajevo.ba
Sjajni Marko iz Prozora: Samo želim da pokažem svoj talenat

Fantastični Marko Bošnjak (11) koji je anđeoskim glasom otpjevao pjesmu Jennifer Hudson One Night Only otkrio je za Blic zbog čega je na kraju i sam zaplakao. 

"Imao sam ogromnu tremu. Iako sam dva mjeseca prije nastupa vježbao, nije mi bilo svejedno. Kada sam izašao na scenu i vidio Gocu i Harija, jako sam se uplašio. Oni uvek ističu mane. Ali kada sam čuo komentare nakon numere, bio sam presretan. To su bile suze radosnice. Drugačije je kada se gleda preko televizora, a kada sam vidio publiku koja horski peva i podržava me, bio sam van sebe. Normalno je što sam zaplakao", kazao je divni dječak iz Prozora. 

Marko iz Prozora oduševio regiju: Plakali su svi uz njegovu izvedbu pjesme 'One night only'

Sjajni Marko oduševljava svaki put: Kako dječak iz Prozora pjeva 'Ima jedan svijet' (VIDEO)

Dječak iz Prozora koji je rasplakao region: Kako sjajni Marko izvodi 'Zajdi, zajdi' (VIDEO)

Porodica kaže kako je dječak prirodan talenat, a da se niko u porodici ne bavi muzikom. Ima neke svoje rituale, na primer, ne voli da mu bilo ko sugeriše koju numeru da vježba. 

Marko, pored pjevanja, redovno trenira karate i ima crveni pojas. Kaže da mu je idol Jessie J. Ne razmišlja o pobjedi, želi samo publici da pokaže svoj talenat.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije