Širi se lažna vijest da je umrla popularna pjevačica: 'Ova morbidnost premašuje sve manipulacije'

0
Radiosarajevo.ba
Širi se lažna vijest da je umrla popularna pjevačica: 'Ova morbidnost premašuje sve manipulacije'
Foto: Instagram / Kaliopi

Internetom se proširila lažna vijest da je Kaliopi umrla, a popularna pjevačica se tim povodom oglasila na svojem Instagram profilu.

Oni koji su proširili lažnu vijest, išli su toliko daleko da su čak i fotošopirali njezinu fotografiju da izgleda kao da ona zaista leži u bolničkom krevetu te su napisali da su joj se liječnici dugo borili za život.

Kao razlog njezine navodne smrti, navedeni su cista na mozgu i srčani udar.

Ilidža: U Maloj Aleji pronađeno tijelo žene

Ilidža: U Maloj Aleji pronađeno tijelo žene

"Uvijek sam govorila da nema dobrih i loših ljudi, ali da ima ljudi i neljudi. Protiv počinilaca ovog neljudskog djela pokrenut je postupak pred nadležnim organima. Razne zloupotrebe mog imena su se dešavale u prošlosti, ali ova morbidnost premašuje sve prethodne manipulacije. Jeste li se vi, neljudi, koji ste širili ovu lažnu vijest, zapitali hoće li je pročitati moja majka, sestra ili brat i ugroziti njihove živote?

Apelujem na Odjeljenje visoko tehnološkog kriminala i Ministarstva unutrašnjih poslova da preuzme hitne mjere za spriječavanje i zaštitu od takvih zloupotreba", navela je popularna pjevačica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije