Sharon Stone fotografijom nećaka rasplakala mnoge: Otkazali su mu svi organi

0
Radiosarajevo.ba
Sharon Stone fotografijom nećaka rasplakala mnoge: Otkazali su mu svi organi
Instagram / Sharon Stone

Glumica Sharon Stone na privatnom Instagram profilu podijelila je da se njen jednogodišnji bratić River bori za život.

Otkrila je da su malenom Riveru, koji je sin njenog brata Patricka i njegove supruge Tashe, otkazali organi, te je podijelila fotografiju iz bolnice.

"Moj bratić i kumče River pronađen je danas u svojoj kolijevci nakon što su mu potpuno otkazali organi. Molite za njega. Potrebno nam je čudo", napisala je Stone, piše Page Six.

Dr. Edhem Čustović: 'Ovo je Mia Stanić, istraživačica iz Bosne koja je otkrila popravku ljudske DNK'

Dr. Edhem Čustović: 'Ovo je Mia Stanić, istraživačica iz Bosne koja je otkrila popravku ljudske DNK'

Obožavatelji su joj poslali brojne poruke podrške, a Stone se nije javila s novim informacijama oko stanja malenog.

Podsjetimo, Stone je prošle godine zamolila pratitelje da se pomole za njezinu sestru Kelly koja je završila u bolnici nakon što je test otkrio da je pozitivna na COVID-19.

Sharon je podijelila objavu na društvenim mrežama, a pokazala i fotografije iz bolnice u kojoj leži njezina sestra koja mora biti u potpunoj izolaciji jer boluje od lupusa.

Kazala je kako je njezina sestra oboljela iako se pridržava svih mjera te je jedino odlazila do bolnice kako bi podigla lijekove koje prima već godinama.

"Moja sestra Kelly, koja već ima lupus, sada je dobila koronu. Ovo je njena soba u bolnici", napisala je tada Stone uz fotografije potpuno izoliranog odjela u kojem je jedan krevet i velika žuta cijev.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije