Severinina šaljiva poruka s egzotičnih Maldiva kojoj niko ne zna značenje

3
Radiosarajevo.ba
Severinina šaljiva poruka s egzotičnih Maldiva kojoj niko ne zna značenje
FOTO: Facebook / Severina

Nakon što ih je pokušala potaknuti na vakcinisanje protiv koronavirusa, splitska pjevačica Severina posljednjih dana svoju vojsku pratitelja na Instagramu časti zavodljivim fotografijama s bajkovitih Maldiva.

Da je itekako spremna za novu ljetnu sezonu, Severina dokazuje fotografijama s egzotičnih pješčanih plaža u vrlo atraktivnom izdanju.

Nakon izdanja u retro crvenom bikiniju, red je došao na kupaći kostim kojeg je nosila poziravši na plaži okružena palmama i plavetnilom.

Na seriji fotografija uz šaljiv opis „Paradajz“, atraktivna Splićanka figuru je istaknula u dvobojnom kupaćem kostimu koji se uz kombinaciju narandžaste i boje fuksije, isticao detaljem blještave kopče na području dekoltea.

U manje od sat vremena, njena posljednja objava s Maldiva imala je više od 11 hiljada lajkova, a njeni brojni pratitelji po ko zna koji put zasuli su je komplimentima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije