Severina pala s bine i završila među kablovima

Radiosarajevo.ba
Severina pala s bine i završila među kablovima
Davne 1990. godine Severina je objavila svoj prvi spot za pjesmu "Vodi me na ples".

Tada je imala 18 godina i započinjala je samostalnu karijeru, a dvije godine ranije pjevala je prateće vokale za splitski bend Tutti Frutti. Anegdotu iz tog perioda prepričala je gostujući u HRT-ovoj emisiji Koktel bar.

Gostujući u HRT-ovoj emisiji Koktel barSeverina Kojić otkrila je neke detalje s početka svoje dugogodišnje muzičke karijere.

Naime, iako je glavni gost bio kompozitor i tekstopisac Nenad Ninčević, kako bi se gledatelji prisjetili njegove bogate karijere, na pozornici su se izmjenjivali Vlado KalemberJasmin StavrosAnte Galić Severina, koja je za tu priliku zablistala u kreaciji Aleksandre Dojčinović.
 
Tim povodom Severina se prisjetila i svojih početaka, kada je bila prateći vokal benda Tutti Frutti, u kojem je nastupao i Nenad Ninčević. 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

"Bila sam prilično loš prateći vokal. Tada sam imala 16 godina. Na koncertu sam se baš uživjela i nisam shvatila da je kabel mikrofona jako kratak. U jednom sam trenutku pala s bine i završila među kablovima. Ipak, vratila sam se i nastavila pjevati", prisjetila se kroz osmijeh Severina Kojić.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije