Severina suptilno, ali i brutalno 'bocnula' bivšeg supruga Igora Kojića

0
Radiosarajevo.ba
Severina suptilno, ali i brutalno 'bocnula' bivšeg supruga Igora Kojića
Foto: Instagram / Severina

Pjevačica Severina Vučković (51) prije dvije godine razvela se od bivšeg nogometaša Igora Kojića (36) kojeg je nedavno suptilno, ali i brutalno bocnula na svojem profilu na Instagramu.

Gotovo šest mjeseci nitko nije primijetio da je Seve promijenila opis jedne od njihovih rijetkih zajedničkih fotografija koju nije obrisala sa svojeg Instagrama.

"Velika pogreška", napisala je pjevačica uz njihovu vjenčanu fotografiju koju je objavila 2015. godine, na kojoj se ljube u bazenu pod vodom.

Isak odgovorio Cvijanović: "Ženo s američke crne liste, poznata si kao političarka sklona lažima"

Isak odgovorio Cvijanović: "Ženo s američke crne liste, poznata si kao političarka sklona lažima"

Severina i Igor imali su čak tri svadbena slavlja.

Pjevačica i nogometni menadžer prvi put su izmijenili zavjete na intimnoj ceremoniji krajem rujna 2015. Prisutni su bili njihovi članovi obitelji i kumovi, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama.

Proslava se održala u vili u blizini i bila je zatvorena za znatiželjne poglede. Severina je vijest o svadbi objavila na svom Instagram profilu, upravo uz ovu fotografiju iz bazena, a tada je napisala: "Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grehota... 22.11.", što još uvijek piše u opisu iste fotografije na Facebooku pjevačice.

Kojić i Severina su imali drugo vjenčanje u Beogradu 22. novembra 2015., a taj je datum ona ranije stavila uz fotografiju iz bazena nakon svadbe u Istri. Par je imao raskošno slavlje sa 600-tinjak uzvanika na dva kata luksuznog hotela u glavnom srpskom gradu.

Posljednje, treće vjenčanje Igor i Severina su imali u Zanzibaru 2016. godine. Svoj brak okončali su nakon nepunih šest godina, sporazumnim razvodom u kolovozu 2021.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije