Severina rastužila mnoge: Progovorila o jako teškoj privatnoj situaciji

Radiosarajevo.ba
Severina rastužila mnoge: Progovorila o jako teškoj privatnoj situaciji
Instagram / Severina Kojić

Hrvatska pjevačica s beogradskom adresom, Severina Kojić u četvrtom javljanju uživo u subotu u emisiji "SeVeTeVe" na YouTubeu progovorila je o svojoj jako teškoj privatnoj situaciji.

Severina (47) i ranije je u najavi rekla da za Uskrs ne može biti sa sinom Aleksandrom (8), iako su trebali biti zajedno. Istaknula je kako boji i ukrašava jaja za njega te da će mu se jako svidjeti. 

"Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom", kazala je Severina. 

Podsjetimo, krajem prošle godine Općinski građanski sud u Zagrebu donio je privremenu odredbu kako njen sin ide svom ocu Milanu Popoviću, što je šokiralo javnost.

Severina je prije mjesec podijelila video u kojem nosi masku na licu i zvoni Milanu Popoviću na vrata kako bi vidjela sina. Ipak, poduzetnik je sa sinom bio u samoizolaciji jer su bili u Austriji, a pjevačica je tvrdila da ju nije obavijestio o tome, piše Showbuzz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije