Severina posjetila restoran poznatog turskog kuhara: Posolio joj zlatni 'steak'

2
Radiosarajevo.ba
Severina posjetila restoran poznatog turskog kuhara: Posolio joj zlatni 'steak'
Foto: Instagram / Nusret Gokce i Severina

Severina (51) se pohvalila na društvenim mrežama kako uživa u Grčkoj, a nije odoljela ni posjetiti poznati restoran Nusreta Gokcea poznatijeg pod imenom 'Salt Bae'.

Njih dvoje pozirali su gledajući jedno u drugo, dok je Nusret držao zdjelu u kojoj se nalazila velika količina soli. Osim usklađenih bijelih odjevnih kombinacija, oči su prekrili sunčanim naočalama, piše 24sata.hr.

"Došao je tiho na prstima", kratko je napisala Severina na Instagramu jedan od stihova njezine poznate pjesme Tvoja prva djevojka.

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Nasmijano je pozirala u društvu poznatog kuhara, a svoju liniju istaknula je uskom haljinom u kojoj je otkrila i duboki dekolte.

Neki su bili oduševljeni ovim duom, dok su drugi pjevačici komentirali kako im je turski kuhar 'precijenjen' i da su mu cijene u restoranima širom svijeta 'previsoke'.

Da bi se počastili zlatom omotanim odrescima u njegovim restoranima morate izdvojiti od 960 eura (1877 KM) pa naviše.

Već 2019. Severina je njegov restoran posjetila i u Turskoj.

Inače, pjevačica trenutačno radi na novom projektu, muzičkom spektaklu Superstar gdje će se pridružiti sucima. S fanovima je nedavno podijelila kako uživa na odmoru u Grčkoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije