Severina otkrila šta ona i suprug Igor rade kad su sami i daleko od javnosti

Radiosarajevo.ba
Severina otkrila šta ona i suprug Igor rade kad su sami i daleko od javnosti
Oficijelni vizual / Severina objavila novi spot za pjesmu "Mirna"
Dobro raspoložena Seve detalje iz života, nakon duže medijske pauze, ispričala je u intervjuu za IN magazin.

"Imala sam sreću što su mi pjesme slali svi kompozitori i što u toj poziciji možete izabrati dobre pjesme. Ja više odavno ne pišem jer ne stižem'', započela je Seve.

Kako je rekla, iako o svom privatnom životu ne voli previše pričati, u spotu za pjesmu ''Kuma'' koristila je kadrove upravo sa svog vjenčanja.

''Kad je pjesma bila gotova jedino što mi je palo na pamet je bilo to. Jer sad raditi spot - ponovno svadbu - to mi se ne da'', našalila se pjevačica.

Dodala je i da joj je u braku s Igorom baš lijepo. 

"Baš mi je lijepo i sretna sam što sam našla čovjeka koji je i moj, i poštovanje, ljubav, ali najvažnije od svega prijateljstvo! Imamo sreću da su i njegovi od prvog dana s nama tako da je to jedan onako baš lipi život'', rekla nam je i usput otkrila šta njih dvoje rade kad nema kamera i kad su daleko od očiju javnosti.

''Pletemo! Zato što pletenje dosta smiruje! A mi volimo da smo mirni, mirni, mirni... I heklamo'', našalila se Severina.

"Ja jako volim kad ljudi drže do tijela. Naše tijelo je nama stvarno jako bitno, mi toliko malo držimo do njega zato što ga toliko trošimo, sve nam je u tom našem tijelu...'', zaključila je Severina je u intervjuu za IN magazin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije