Severina napravila haos u TV emisiji: 'Zagovaraš da žene nemaju pravo glasa?'

0
Radiosarajevo.ba
Severina napravila haos u TV emisiji: 'Zagovaraš da žene nemaju pravo glasa?'
Foto: Društvene mreže / Severina

Spektakularna audicijska epizoda Superstara prepuna je talentovanih kandidata, no  posebno su se istaknuli  jedan trener i maser sa svojim neobičnim nastupom.

Ova uzbudljiva audicijska epizoda donosi raznovrsne talente koji će oduševiti članove žirija, ali i neki neobični trenuci koji će iznenaditi svojim životnim pričama.

Trenutak kada je trener i maser Kristian Josip Periš stupio pred žiri obećavao je puno, ali uskoro je situacija postala neobična. Otkrio je da piše savremenu verziju Biblije te iznio svoje mišljenje o postanku svijeta i odnosima između muškaraca i žena. Severina je postavila ključno pitanje.

Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

"Podržavaš li pokrete poput onih koji kleče na trgovima? Oni zagovaraju da je muškarac glava porodice i da žene nemaju nikakvo pravo na glas", pitala je pjevačica.

Odgovor je uslijedio, a nakon toga su Severina i Nika Turković napustile studio.

Dame su se ubrzo vratile i imale priliku upoznati i poslušati fizioterapeuta Marina Čilića. Višestruko talentirani Marko Vukmanović nije samo strastveni profesionalac u svom poslu, već i umjetnik koji briljira u imitacijama. Uživali su u improvizaciji, utjelovivši Josipu Lisac i Zdravka Mamića zajedno s Severinom, piše portal 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije