:) / Sestre Ramović sa mamom: Djevojačko veče i na selu sa dedom

13. 05. 2022. u 21:59:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Šejla Ramović objavila je novi video o tome kako je sa porodicom provela bajramske praznike, te su boravili i na selu s djedom gdje je on ranije živio.

"Bajram, vodimo vas s nama i dedom na selo gdje je živio prije nešto više od pet godina. Posljednje pripreme za djevojačko iii tu je! Djevojačko veče za moju mladu u dva dijela. Spavamo u kupoli pod zvjezama", poručila je Šejla.

Snimak se njihovim pratiocima očigledno dopao pa ne čudi da je ubrzo postao 23 na 'trending listi' na YouTubu.

"Nek ste me rasplakale.. Dragi dido.. Lijepo selo i priroda... Čuvajte to... Dolaze vremena kada ce mogućnost žvljenja na selu biti luksuz neophodan za zdravlje.. Dirnuli ste me u staru ranu", glasio je jedan od komentara.

Tako su drugi napisali: "Joj kako ja volim stare dede i nane i da slušam njihove priče", "Za vas tri nemam rijeci pametne ste, lijepe, zanimljive, kreativne i sve najljepše mogu reći za sas tri, a i za Edina i Dinu", "Suze, smijeh, kupola sa pogledom, hrana, priroda, lijepe devojke, oduševih se"...


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (6)