Sestre Ramović sa mamom: Djevojačko veče i na selu sa dedom

7
Radiosarajevo.ba
Sestre Ramović sa mamom: Djevojačko veče i na selu sa dedom
Foto: YouTube / Sestre Ramović sa majkom, dedom i prijateljima

Šejla Ramović objavila je novi video o tome kako je sa porodicom provela bajramske praznike, te su boravili i na selu s djedom gdje je on ranije živio.

"Bajram, vodimo vas s nama i dedom na selo gdje je živio prije nešto više od pet godina. Posljednje pripreme za djevojačko iii tu je! Djevojačko veče za moju mladu u dva dijela. Spavamo u kupoli pod zvjezama", poručila je Šejla.

Snimak se njihovim pratiocima očigledno dopao pa ne čudi da je ubrzo postao 23 na 'trending listi' na YouTubu.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

"Nek ste me rasplakale.. Dragi dido.. Lijepo selo i priroda... Čuvajte to... Dolaze vremena kada ce mogućnost žvljenja na selu biti luksuz neophodan za zdravlje.. Dirnuli ste me u staru ranu", glasio je jedan od komentara.

Tako su drugi napisali: "Joj kako ja volim stare dede i nane i da slušam njihove priče", "Za vas tri nemam rijeci pametne ste, lijepe, zanimljive, kreativne i sve najljepše mogu reći za sas tri, a i za Edina i Dinu", "Suze, smijeh, kupola sa pogledom, hrana, priroda, lijepe devojke, oduševih se"...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije