Šestogodišnji ruski model ima pola miliona pratilaca na Instagramu

Radiosarajevo.ba
Šestogodišnji ruski model ima pola miliona pratilaca na Instagramu
Ruskinja Anastasia Knyazeva prema mnogim mišljenjima je najljepša djevojčica na svijetu. Već ima brojne pratioce na društvenim mrežama koji su zaluđeni njenim izgledom i očaravajućim plavim očima.
 
Šestogodišnjakinja je uspješan dječiji model, već se pojavljivala u brojnim kampanjama uključujući ruski brend Chobi Kids, krenuvši stopama Thylane Blondeau, 16-godišnje Francuskinje koja je postala najmlađi model koji se pojavljivao u francuskom magazinu Vogue, piše Daily Mail.
 
Na Instagramu, koji vodi njena majka, prati je 500.000 ljudi, a svaka fotografija praćena je brojnim komentarima fanova iz cijelog svijeta.
 
"Mislim da je ona najljepša dvevojčica na svijetu. Kakve predivne oči", samo je jedan od komentara koji se mogu pročitati. 
 
Do sada se pojavljivala kao model za vodeće ruske brendove, uključujući Amoreco i Kisabiano. 
 
No, uprkos velikoj podršci ima i onih koji su kritikovali njenu majku što je dozvolila da tako mlada počela nositi šminku i raditi kao model.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije