Sergej Ćetković ne žali novac, na ležaljke dao više od 150 eura

Radiosarajevo.ba
Sergej Ćetković ne žali novac, na ležaljke dao više od 150 eura
Sergej Ćetković se odmara u rodnoj Crnoj Gori, a kako je poznat kao neko ko je izuzetno vriedan, ali i izdašan, odlučio je da najbliže iznenadi savršenim danom na plaži, a samo za ležaljke je dao više od 150 eura.

Iako mu je ovo ljeto izuzetno radno, Sergej Ćetković sve svoje slobodno vrijeme provodi sa suprugom Kristinom i kćerkicama Lolom i Milom. 

Svi zajedno potpuno su se opustili i uživaju u međusobnom društvu, a Sergej je, prema pisanju srbijanskih medija, samo na ležaljke dao više od 150 eura.

"Sergej Ćetković je izuzetno posvećen otac i suprug, što se vidjelo i kada je stigao na jednu luksuznu plažu u Budvi. Iako poznate ličnosti često vole da se pokažu i poziraju na ovoj plaži pošto je cijena usluge velika, a ambijent glamurozan, Sergej je sve vrijeme bio sa svojom dječicom i nisu ga zanimali znatiželjni pogledi, niti sjaj i glamur kakav je inače prisutan. Naprotiv, oni su svi bili potpuno opušteni i odmah izvadili kantice za igranje, autiće i sve dječije igračke i bacili su se na igranje. Sergej je pravi primjer velike zvijezde koja zna uživati u malim stvarima koje čine život", prenose srbijanski mediji.

Zbog poslovnih obaveza, Sergej je s vremena na vrijeme gledao u telefone, ali se trudio da se svojoj djeci posveti maksimalno.

Sergej Ćetković će u sklopu ljetnje turneje imati nastupe u Tivtu i Herceg Novom, a nedavno je sa suprugom izdao slikovnicu Šta je slađe od kolača koju će uskoro promovirati i u Srbiji, a planira napraviti i crtani film.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije