Selfie kojem se smije cijeli svijet: Provala 18-godišnje sponzoruše u pokušaju (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Selfie kojem se smije cijeli svijet: Provala 18-godišnje sponzoruše u pokušaju (FOTO)

Osamnaestogodišnja češka manekenka po imenu Catherine pokušala je ucijeniti jednog od najpoznatijih svjetskih hokejaša Jaromira Jagra.

Ona je mobitelom fotografirala sebe i 43-godišnjeg NHL veterana kako drijema u pozadini na krevetu iza nje, navodno nakon seksa, a potom je prijetila Jagru kako će fotografiju objaviti na internetu ukoliko joj on ne isplati 2000 dolara, piše Jutarnji.

Jagr joj je jednostavno odgovorio: "Nije me briga“.

Razlog je bio jednostavan, on nema niti djevojku niti suprugu, pa zašto se ne bi zabavljao.
 

Fotografija je na kraju objavljena na društvenim mrežama, a ispalo je da je ucjenjivačica djevojka od češkog juniorskog reprezentativca Dominika Rudla.

 

Ubrzo nakon što je incident procurio u medije, Rudl koji naziva Jagra svojim idolom, raskinuo je vezu s ucjenjivačicom. I ne samo to, Jagrovi obožavatelji diljem svijeta ismijali su njezin potez fotografirajući selfieje u pozadini sa svojim partnerima, plišanim i pravim životinjama, pićem i slično, što možete provjeriti u našoj FOTOGALERIJI.

Jagr je inače najefikasniji NHL-ovac među aktivnim igračima i dvostruki osvajač Stanley Cupa s Pittsburgh Penguinsima iz 1991. i 1992. godine, a trenutno brani boje Florida Panthersa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije