Selena Gomez transplantirala bubreg

Radiosarajevo.ba
Selena Gomez transplantirala bubreg
Mlada pjevačica i glumica Selena Gomez iznenadila je obožavatelje ovog ljeta kada se na duže vrijeme povukla iz javnosti.

Mnogi su pretpostavljali da je Selena u depresiji, no ljubimica publike je na Instagramu pojasnila kako je u pitanju transplantacija bubrega.

"Svjesna sam da su neki od mojih obožavatelja primijetili da sam se pritajila dio ljeta te da su se pitali zašto nisam promovirala svoju muziku, na koju sam jako ponosna. Naime, saznala sam da trebam transplantaciju bubrega zbog lupusa. Morala sam to napraviti za svoje zdravlje", napisala je pjevačica i zahvalila svojoj porodici i prijateljici koja joj je donirala organ!

"Želim zahvaliti svojoj porodici i nevjerovatnom timu doktora za sve što su napravili za mene prije i poslije operacije! I na kraju, nema riječi kojima mogu opisati koliko sam zahvalna svojoj prijateljici Franciji Raisi. Ona je dala najveći dar i žrtvu donirajući mi svoj bubreg. Blagoslovljena sam. Volim te, sestro. Lupus je i dalje neistražen, no postignut je određeni napredak", napisala je u nastavku objave Gomez.

Objavila je fotografije iz bolnice, kao i fotografije velikog reza. Reza koji joj je spasio život.

 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije