Selena Gomez opet završila u bolnici: Pjevačica doživjela emocionalni slom

Fena
Selena Gomez opet završila u bolnici: Pjevačica doživjela emocionalni slom
Foto: Splash News / Selena Gomez

U posljednja dvije sedmice pjevačica Selena Gomez (26) hospitalizirana je čak dva puta, piše tabloid TMZ.

Pjevačica je oba puta hospitalizira s niskom razinom leukocita, što je česta posljedica kod ljudi koji imaju transplantiran bubreg.

Kada je prvi put završila u bolnici njezini prijatelji su tvrdili da je odavala dojam emocionalno slomljene i očajne osobe, a nakon što je ponovno hospitalizirana prošli tjedan, TMZ piše da silom pokušavala napustiti bolnicu.

Mediji također navode da je pjevačica, na nagovor porodice, pristala da posjeti psihijatrijsku kliniku, a kako doznaje magazin People, popularna pjevačica doživjela još jedan emocionalni slom, i to dok je bila u bolnici.

Selena je ranije poručila kako uzima pauzu od društvenih mreža, a  prije nekoliko dana priznala je kako je zadnjih pet godina bolovala od depresije.

Pored toga, prošle je godine objavila, kako se, zbog komplikacija koje joj zadaje autoimuna bolest lupus, morala podvrgnuti transplantaciji bubrega.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije