Šejla pod udarom kritika na društvenim mrežama: 'Ne spuštaj se ispod svog nivoa'

5
Radiosarajevo.ba
Šejla pod udarom kritika na društvenim mrežama:  'Ne spuštaj se ispod svog nivoa'
FOTO: Facebook / Šejla Zonić

U najnovijoj epizodi emisije Zvezda Granda, Šejla Zonić, jedna od glavnih favoritkinja, oduševila je publiku izvedbom pjesme Aleksandre Prijović Dam, dam, dam. I dok su je mnogi pohvalili, njen potez da na Instagramu čestita Prijovićevoj izazvao je mnogobrojne reakcije.

Šejla je na svom Instagram profilu napisala: "Moje izvođenje ove pjesme je moj aplauz Aleksandri Prijović za sav uspjeh iz 2023. godine. Znam, mediji svašta pišu, mnoge poznate ličnosti na tu temu svašta izjavljuju, ali činjenica je jasna! Uspjela si. Bravo, Prijo."

Dok su neki obožavatelji podržali ovaj gest kao znak poštovanja prema kolegama, drugi su izrazili zabrinutost i sugerirali da se Šejla ne bi trebala "spuštati ispod svog nivoa".

Nova teška saobraćajna nesreća na bh. cestama: Tri osobe hitno prevezene u bolnicu

Nova teška saobraćajna nesreća na bh. cestama: Tri osobe hitno prevezene u bolnicu

Neki su čak naglasili da njen rafinirani stil više pristaje pristojnim tekstovima pjesama.

Jedan od komentara glasi: "Šejla draga imaš izvanzemaljski talenat, ne spuštaj se ispod svog nivoa" Dok drugi komentiraju: "Sve je u redu, ali ti imaš karijeru i prije ovoga. Bolje da se ustupi nekoj drugoj mladoj osobi mjesto."

Ovakve reakcije pokazuju koliko su obožavatelji osjetljivi na promjene i strahuju da bi popularni izvođači mogli promijeniti svoj umjetnički identitet.

Podsjetimo, Šejla koja se prvi put pojavila u emisiji Zvezde Granda, oduševila je gledaoce i žiri svojim glasom i talentom. Nekadašnja članica benda Divanhana, iz kruga u krug dobija samo lijepe komentare od žirija. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije