Sanna Marin objavila da se razvodi: Mnogi spekuliraju da su razlog ove fotografije njenog supruga

0
Radiosarajevo.ba
Sanna Marin objavila da se razvodi: Mnogi spekuliraju da su razlog ove fotografije njenog supruga
Foto: Instagram / Sanna Marin i Markus Raikkonen

Nakon što je finska premijerka na odlasku Sanna Marin (37) prije nekoliko dana objavila da se nakon 19 godina braka razvodi od svog supruga, nekad nogometaša, danas poduzetnika, Markusa Räikkönena (37), u javnost su procurile fotografije koje aludiraju na potencijalnu nevjeru bivšeg partnera najmlađe europske premijerke.

One prikazuju Räikkönena, piše kako flertuje i intimno pleše s nepoznatom Indijkom koja je boravila u Finskoj zajedno s bollywoodskim zvijezdama Rakulom Preetom i Pragyom Jaiswal. Finski su mediji pisali i kako je, navodno, bivši nogometaš pokušao i poljubiti, ali Indijki se čini se, nije toliko sviđao pa je odbila njegove poljupce. Fotografije su prema tvrdnjama britanskog medija nastale u martu.

Tada su se tajanstvena Indijka i njeni prijatelji glumci sastali s Räikkönenom i kuharom Mikaelom Mihailovom u azijskom restoranu Farang u Helsinkiju. Susret je ovjekovječen fotografijom i kuharovom objavom na Instagramu.

Jagode nije dovoljno oprati pod mlazom vode, mogu kriti nepoželjne sastojke

Jagode nije dovoljno oprati pod mlazom vode, mogu kriti nepoželjne sastojke

"Kakva divna noć, namaste", napisao je Mihailov ispod slike gdje on i bivši muž finske premijerke poziraju na stepeništu restorana s prijateljicama.

Ko je žena koja vodi Finsku i hrabro prkosi Putinu?

Ko je žena koja vodi Finsku i hrabro prkosi Putinu?

Sljedeću večer su se Indijka i Räikkönen odlučili družiti nasamo. Posjetili su, kako je naveo finski časopis Seskija, noćni klub Post i u njemu plesali do četiri ujutro. Jedan svjedok je atmosferu njihova druženja opisao jako intimnom i dodao: "Nekad bi premijerkin suprug stao iza nje i počeo je bockati bokovima s leđa. Bio je stvarno zgodan".

Ljubavna idila Räikkönena i Marin počela se raspadati još i prije tog vrućeg plesa na podiju Posta. U posljednje su vrijeme prema različitim izvještajima živjeli odvojenim životima. Također, i Uskrs su proveli odvojeno, Marin je za taj praznik odlučila otputovati u Pariz, dok je Räikkönen ostao u domovini, prenosi Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije