Sandra Perković oglasila se nekoliko sati prije vjenčanja: 'Život nema reprizu'

0
Radiosarajevo.ba
Sandra Perković oglasila se nekoliko sati prije vjenčanja: 'Život nema reprizu'
Foto: Instagram / Sandra Perković

Za hrvatsku atletičarku Sandru Perković 31. decembar 2023. je vrlo poseban dan.

Sandra Perković i njen zaručnik Edis Elkasević danas će izgovoriti sudbonosno 'da', a s uzvanicima će dočekat i Novu 2024. godinu.

Slavna atletičarka se na svojim društvenim mrežama osvrnula na godinu na izmaku i zahvalila bliskim prijateljima i suradnicama.

Muzej ratnog djetinjstva održao izložbu u Južnoj Koreji

Muzej ratnog djetinjstva održao izložbu u Južnoj Koreji

"Draga moja 2023., iako nisi bila moja najbolja, bila si moja najdraža i najteža sportska godina. Sport čine pobjede, ali do njih ne možeš doći bez poraza, njega čine konstantno učenje i želja za napretkom, on je zaista jedinstven, surov i poseban! Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su po ne znam koji put bili uz mene i cijeli moj tim! Bilo je to jedno ludo i nezaboravno, ponekad i teško putovanje, ali je došlo do kraja i spremna sam za neke nove priče, neke nove stranice sportske povijesti i za neka nova dokazivanja. A do tada, volim vas i doviđenja', napisala je.

Na samom kraju svojim prijateljima zaželjela je uspješnu i sretnu 2024.: "A Vama dragi moji prijatelji u novoj 2024. Želim Vam ponajprije puno zdravlja, ljubavi i sreće. Uživajte u svakom trenutku kao da je posljedni jer život nema reprizu."

Mladenka šokirala goste: Ovakvo pojavljivanje na svadbi vjerojatno nikad niko nije vidio

Mladenka šokirala goste: Ovakvo pojavljivanje na svadbi vjerojatno nikad niko nije vidio

"I mi Tebe volimo u pobjedama i u učenju", "Zdravlja i sreća neka te prate, za ostalo sam sigurna da ćeš svojim radom ostvariti. Sretno u 2024.", "Draga Sandra, ti si bila i ostala, Hrvatska kraljica kraljice sportova, ali i kao žena i čovjek", samo su neki od komentara obožavatelja.

Inače, izvor blizak atletičarki otkrio je neke nepoznate detalje vjenčanja Sandre i atletskog trenera, a poznato je i da par jednostavno ne može sakriti sreću.

"Svadba će biti održana u Zagrebu, a nosit će vjenčanicu njene prijateljice i dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Bit će to predivno vjenčanje, a neobično po tome što je upravo zakazano za doček Nove godine. Sandra je jako uzbuđena, a vjenčanje je isplanirala do najsitnijih detalja. Na svečanosti kao što je ova, pozvani su samo najuži krug porodice i prijatelja", rekao je za Večernji list izvor blizak atletičarki.

Draga moja 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣. , iako nisi bila moja najbolja , ali si bila moja najdraža i najteža sportska godina . Sport...

Posted by Sandra Elkasević on Saturday, December 30, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije