Ryan Reynolds ne krije oduševljenje bivšom suprugom Bena Afflecka: "Volim je, dugujem joj uslugu"

0
Radiosarajevo.ba
Ryan Reynolds ne krije oduševljenje bivšom suprugom Bena Afflecka: "Volim je, dugujem joj uslugu"
EPA / Ryan Reynolds

Ryan Reynolds javno je podijelio divljenje koje osjeća prema bivšoj supruzi Bena Afflecka.

Reynolds i Jennifer Garner surađivali su na filmu Deadpool i Wolverine, a glumica ga je oduševila svojim talentom i ljudskošću.

Ryan Reynolds bio je pun lijepih riječi na račun kolegice Jennifer Garner! Glumački duo surađivao je u filmu Deadpool i Wolverine, a popularni glumac nije skrivao svoje oduševljenje talentom glumice koja ga je osvojila svojim pristupom.

Ademir Zurapović o suđenju na Olimpijadi i linču iz Srbije: "Takve stvari me ne dotiču"

Ademir Zurapović o suđenju na Olimpijadi i linču iz Srbije: "Takve stvari me ne dotiču"

Jennifer Garner nakon otprilike 20 godina ponovno je 'uskočila' u ulogu Elektre u sklopu najnovijeg nastavka filma o Marvelovim junacima te obožavateljima priuštila neočekivanu, ali dugo čekanu poslasticu.

Ryan Reynolds koji u filmu utjelovljuje glavnog junaka javno je podijelio oduševljenje njenim nastupom, ali i ljupkošću.

"Ima crni pojas u dobroti, ali u njoj bjesni neustrašivi uragan osvete. Radio sam s Jen dva puta sada. Ona donosi potpuno drugačiji raspon vještina u svaki film, ali postoji jedan detalj koji ne može sakriti... Nije me briga koliko je neko talentiran, ne možeš sakriti ljudskost", napisao je Reynolds započevši hvalospjev na račun kolegice.

Nakon njihove saradnje, glumac je zaključio: "Ona nije samo jedna od mojih omiljenih glumica, ona je i jedna od mojih najdražih osoba. Volim je. Dugujem joj uslugu ili njih pet."

Uloga Elektre bila je izazovna za glumicu

S obzirom da je prvi put utjelovila Elektru prije otprilike 20 godina, povratak ulozi bio je velik izazov za 52-godišnjakinju!

Zajedno sa svojom prijateljicom i dugogodišnjom dublericom Shaunom Duggins trenirala je do dva puta dnevno, sedam dana u sedmici, a vježbala je i rukovanje oružjem koje Elektra koristi u filmu: "Osim što pokušavam uvjeriti prijatelje svoje djece u predškolskoj dobi da sam potajno nindža, nisam uzela Elektra-Sais od 2004. Bila sam fit, ali ne i Marvel-fit."

Ovo je pet slavnih bračnih parova koji ne posustaju uprkos svim tračevima

Ovo je pet slavnih bračnih parova koji ne posustaju uprkos svim tračevima

Svoju posljednju ulogu komentirala je riječima ponosa, a u izjavi se dotakla i Reynoldsa i Shawna Levyja: "Nisam znala da Elektra i ja trebamo kraj, ali Shawn i Ryan jesu. Oni su nadareni na mnoge načine, ali vidjeti i uzdići one oko sebe je na vrhu popisa. Hvala nije dovoljno, momci, ali je dobro mjesto dok ne dođe nešto bolje."

Jennifer Garner i Ryan Reynolds su surađivali i 2022. godine

Osim na ovom projektu, Garner i Reynolds su surađivali i na filmu The Adam Project te se tada navodno i rodila ideja da se pojavi uz Reynoldsa kao Elektra, piše tportal.

O saradnji s Reynoldsom, ali i redateljem Levyjem oglasila se i glumica koja je bila očarana saradnjom dvojice filmaša: "Razmijenili su pogled kojim mogu prenijeti ideju, 20 stranica dijaloga, nuklearne kodove."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije