Rodila troje djece i još uvijek je jedna od najljepših žena na svijetu

Radiosarajevo.ba
Rodila troje djece i još uvijek je jedna od najljepših žena na svijetu
Instagram / PrtScr
Teško je povjerovati kako je 30-godišnja glumica Megan Fox majka troje djece, jer zaista nikada nije izgledala bolje.
Crnokosa zavodnica to je pokazala i u nedavnoj kampanji, koju je snimila za poznatog proizvođača donjeg rublja, Frederick's of Hollywood, u kojoj je na sebe stavila nekoliko seksi kombinacija te sve ostavila bez daha. 
 
Zanimljivo je da je ova kampanja snimljena svega nekoliko mjeseci nakon rođenja njenog trećeg djeteta pa se čini kako je i Megan jedna od onih slavnih mama, koja je brzo nakon poroda morala naporno vježbati, kako bi se vratila u formu.
 
No, Megan nije samo model, već je ona i ambasadorica branda, ima mali udio u kompaniji te je i sudjelovala u kreiranju kolekcije, koja je vrlo seksi te nema tog muškarca kojeg bi učinila ravnodušnim.
 
Podsjetimo, Megan ima tri sina s 12 godina starijim glumcem Brianom Austinom Greenom, s kojim je i najavila razvod, a zatim dobila treće dijete.
 
Par živi zajedno, no niko ne zna jesu li svojoj ljubavi dali još jednu šansu ili su samo ostali u jako dobrim odnosima zbog djece.
PrtScr - Rodila troje djece i još uvijek je jedna od najljepših žena na svijetu

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije