Rita Ora otkazala svoj nastup u Mađarskoj: Njena objava potaknula nagađanja

0
Radiosarajevo.ba
Rita Ora otkazala svoj nastup u Mađarskoj: Njena objava potaknula nagađanja
Foto: Screenshot/Instagram / Rita Ora

Rita Ora otkazala je nastup u Mađarskoj samo nekoliko sati prije nego što je trebala izaći na scenu, a nakon što je provela noć u bolnici u Budimpešti.

Pjevačica grupe Poison (33) trebala je nastupiti na Campus Fesztivalu u Debrecenu, ali prema "nalozima ljekara", Rita je morala otkazati i "temeljito se odmoriti".

Na svom Instagram profilu objavila je ovu odluku, ali nije objasnila šta nije u redu s njenim zdravstvenim stanjem.

Udes u Sarajevu: Sudarila se tri automobila, stvorila se gužva u saobraćaju

Udes u Sarajevu: Sudarila se tri automobila, stvorila se gužva u saobraćaju

Napisala je: "Molim vas oprostite na ovom neočekivanom razvoju događaja, ali nažalost neću moći večeras nastupiti na Campus Festivalu". "Nakon što sam provela noć u bolnici u Budimpešti, moram se temeljito odmoriti i slijediti upute ljekara", dodala je u storyju.

Story na Instagram profilu Rite Ore
Foto: Screenshot: Story na Instagram profilu Rite Ore

"Jako mi je žao zbog mojih obožavatelja koji će danas biti tamo i iskreno sam im zahvalna na razumijevanju", nastavila je. A nakon njenih nesretnih vijesti, obožavatelji su pohrlili na društvenu mrežu X kako bi pjevačici poželjeli brz oporavak.

Pjevačica Rita Ora vraća dlake u modu, izbacila je i novi album

Pjevačica Rita Ora vraća dlake u modu, izbacila je i novi album

Jedan je napisao: "Ozdravi brzo kraljice", a drugi su joj poručivali slično. Ritin sljedeći nastup zakazan je za 16. augusta tokom Lovestream Festivala u Slovačkoj, piše Direktno.hr.

Inače, njena objava dolazi samo nekoliko dana nakon što je izdržala kišu tokom nevjerovatnog nastupa u Vilniusu u Litvi, kada je u četvrtak izašla na scenu pred 50.000 ljudi.  Pjevačica je pokazala svoju zategnutu figuru u glamuroznom srebrnom grudnjaku i kromiranim mini hlačicama boje fuksije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije