Reakcija Kim kad je ugledala fotke na kojima se vidi da ima celulit

Radiosarajevo.ba
Reakcija Kim kad je ugledala fotke na kojima se vidi da ima celulit
Kada je prije nekoliko mjeseci objavljena fotografija Kim Kardashian koja nije obrađena u Photoshopu i na kojoj se vidi da ima celulita, ova reality zvijezda je skupo platila.

Tada je izgubila preko 100 hiljada obožavatelja, a kako je reagirala kada je saznala da su portali objavili ovu njenu fotografiju prikazano jeu novim nastavcima realityja Keeping Up With The Kardashians. 

 

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on

"Kako je ovo moguće? Ali ja zaista ne izgledam ovako. Ko me snimio, kako nisam vidjela nikoga", zavapila je Kim dok je u društvu svoje asistentice gledala fotografije na internetu.

U emisiji je rekla kako u trenutku kada je snimljena fotografija nije vježbala 12 sedmica i iza sebe je imala dvije operacije, ali da bez obzira na to nije izgledala niti približno tako loše.

"Definitivno nisam bila u najboljoj formi, ali ove fotografije su rezultat photoshopa jer tako ne izgledam", opravdavala se Kim. 


 

A post shared by @kardashianclips on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije