Raspad sistema: Još jedna velika zvijezda napustila seriju The Walking Dead

Radiosarajevo.ba
Raspad sistema: Još jedna velika zvijezda napustila seriju The Walking Dead
PrtScr / Maggie, Michonne i Carol

Nastavlja se odlazak glumaca iz popularne televizijske priče o ljudima nakon zombi apokalipse, serije The Walking Dead (Živi mrtvaci).

Fanovi TWD-a navikli su gubiti drage likove - u skoro svakoj epizodi neko je ubijen na grozan način (ovo, na kraju krajeva, i jeste show o zombijima) - ali najnoviji odlazak sigurno će baciti još jedno loše svjetlo na seriju koja već nekoliko sezona stoji na "staklenim nogicama".

Kako je potvrđeno, Danai Gurira, koja u seriji glumi opaku ratnicu Michonne (imala je sigurno najbolji "upad" u seriju, sjetite se scene u šumi, kapuljače i dva zombija na povocu, op.pr.), odlazi u desetoj sezoni.

Zvijezda Marvelovog hita Crni panter pojavit će se tek u nekoliko epizoda desete sezone i to bi trebalo biti to. 

Podsjećamo da se ovog ponedjeljka, 11. februara, nastavlja deveta sezona, nakon zimske pauze, kada se očekuje detaljnija priča o novom neprijatelju - Šaptačima (Whisperers), navodno zlim napadačima koji se kreću u čoporu zombija i maskiraju se zguljenim licima tzv. šetača.

Ipak, pojedini mediji javljaju da bi se Michonne mogla pridružiti svom ljubavniku iz serije, Andrewu Lincolnu koji je glumio Ricka Grimesa (i koji je također napustio TWD), a Grimesa će glumiti navodno i u tri TWD filma koje AMC planira producirati i u kojima bismo mogli ponovo vidjeti Ratnicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije