Ranije se skrivali od javnosti: Ana Rucner u rijetkom izlasku s novim partnerom

0
Radiosarajevo.ba
Ranije se skrivali od javnosti: Ana Rucner u rijetkom izlasku s novim partnerom
Foto: Screenshot/Instagram / Marko Duvnjak i Ana Rucner

Violončelistica Ana Rucner s ljubavnim partnerom i kolegom muzičarom Markom Duvnjakom nedavno je proslavila treću godišnjicu veze.

Organizatorice događaja i modne agentice, Sanja Bjedov i Tamara Roglić proslavile su u zagrebačkom restoranu Casablanca 25 godina uspješne saradnje uz brojne goste.

S njima su došli slaviti i brojni poznati kao što su muzičari Kristijan Rahimovski, Amir Kazić Leo, Sebastijan Popović, Marina Tomašević, bivše misice Natalija Prica i Annie Šukunda Gavrilović, glumica Anja Šovagović Despot, bivši mister Dino Bubičić, a podržala ih je i poznata violončelistica Ana Rucner koju rijetko viđamo u javnosti s partnerom bubnjarem Markom Duvnjakom.

Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

Ana je od glave do pete obukla crno te je monotoniju razbila šljokičastim čizmama, a Marko je uz crnu košulju i čizme odabrao traperice.

Ako se prisjetimo, najpoznatija hrvatska violončelistica u vezi je s Markom otprilike tri godine. S 30 godina starijim bivšim suprugom i muzičarom Vladom Kalemberom ostala je u odličnim odnosima, a zajedno imaju i sina Dariana. U braku su bili od 2006. do 2014. godine.

Poznato je da je Kalember u odličnim odnosima i s njenim novim odabranikom Markom te ponekad sve troje zajedno znaju nastupati. Ona je ipak o bivšem suprugu uvijek govorila sve najbolje, a nekoliko godina nakon razvoda rekla je da će ga uvijek voljeti.

"Meni je žao što to nije pravilo, već iznimka. Navikao sam u životu da ništa nije vječno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu tema. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog vijeka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka", komentarisao je Kalember.

Violončelistica je u februaru ove godine provela mjesec dana na čarobnoj Jamajci gdje je uživala sa svojim partnerom Duvnjakom - daleko od svih. Ondje je proslavila svoj jubilarni 40. rođendan daleko od svakodnevice okružena pijeskom, palmama, koktelima i dobrom energijom, prenosi Večernji.hr

"Jamajka je inače mjesto koje se teško može opisati riječima, čak ni fotoaparat ili kamera ne mogu prenijeti ono što uistinu jest. Ovo mjesto treba doživjeti, ono te zove da se vratiš! Nikad nisam imala slobodu planirati putovanja za odmor niti sam igdje išla isključivo na odmor. Uvijek sam putovala radno, s violončelom.", rekla je Ana. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije