Rami Malek objasnio kako je došlo do neugodne scene s Nicole Kidman na Globusima

Radiosarajevo.ba
Rami Malek objasnio kako je došlo do neugodne scene s Nicole Kidman na Globusima
PrtScr / Rami Malek

Rami Malek gostovao je u showu Jimmyja Kimmela gdje je progovorio o neugodnom trenutku s dodjele Zlatnih globusa kad ga je Nicole Kidman izignorirala na pozornici.

Kad ljubomora učini svoje: Pogledajte Nicole Kidman na dodjeli Zlatnog globusa

Kimmel je Maleku pustio snimku, a glumcu je bilo vidno neugodno dok ju je gledao. "Nisam to vidio", rekao je Kimmelu.

Zatim se osvrnuo na taj "najneugodniji događaj Globusa", kako su ga neki nazvali.

"Znam je već mnogo godina, iako se tako ne čini po ovoj snimci, pa sam pomislio da bih jednostavno mogao otići gore i pozdraviti je. Ali ispalo je...", objasnio je kako se doveo u tu situaciju.

"Ispalo je da ne", našalio se Kimmel.

"Da, jako neugodno. Imam osjećaj da će me ovo progoniti na internetu", zaključio je Malek i dodao da je kasnije lijepo popričao s njezinim suprugom Keithom Urbanom.

Podsjećamo, neugodna scena dogodila se nakon proglašenja filma Bohemian Rhapsody najboljim filmom, dok su producenti na pozornici još razgovarali s Nicole Kidman, koja im je predala Zlatni globus.

Inače, dodjela Zlatnih globusa zaista je bila noć Ramija Maleka. On je osvojio nagradu za najboljeg glumca za svoju ulogu Freddieja Mercuryja u Bohemian Rhapsody, a zatim je i sam film osvojio nagradu za najbolji film.

Iako je najveći favorit večeri bio film Zvijezda je rođena, s Lady Gagom i Bradleyjom Cooperom u glavnim ulogama, taj je film na kraju podbacio te osvojio samo jednu nagradu, i to onu za najbolju originalnu pjesmu, pjesmu Shallow. Nagradu za najbolju glumicu odnijela je Glenn Close za ulogu u filmu The Wife.

Ovogodišnji Zlatni globusi ostat će upamćeni i po "curi s vodom", promotorici Fiji vode Kelleth Cuthbert koja je nudila zvijezdama osvježenje na crvenom tepihu te na kraju završila kao viralni hit.

Zlatni globus je vrlo često i glavni indikator za favorite za Oscara, a hoće li Malek kući odnijeli i zlatni kipić, tek će se vidjeti, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije