Putinova kćerka obrisala profil na Instagramu: Zbog objava trpila uvrede...

3
Radiosarajevo.ba
Putinova kćerka obrisala profil na Instagramu: Zbog objava trpila uvrede...
Foto: Instagram / Printscreen @luizaroz / Luiza Rozova, kćerka Putina

Kćerka Vladimira Putina, Luiza Rozova više nije mogla podnijeti pritisak javnosti pa je obrisala svoj Instagram profil.

Luiza Rozova (18), čije je pravo ime Elizaveta Vladimirovna, uklonila je svoj Instagram profil nakon što je dobila veliki broj užasnih komentara zbog invazije Rusije na Ukrajinu.

Vladimir Putin je dobio Luizu sa čistačicom Svetlanom Krivonogikh, kako su otkrili strani mediji, a i prije rata je trpjela razne kritike zbog svog raskošnog načina života.

Pogledajte privođenje trojice muškaraca u Sarajevu zbog sumnje da su povezani sa nestankom Danke (2)

Pogledajte privođenje trojice muškaraca u Sarajevu zbog sumnje da su povezani sa nestankom Danke (2)

"Sjediš li u bunkeru?? Poput štakora?", jedna je od poruka koju je kćerka ruskog predsjednika dobila nakon invazije, piše Story.hr.

Drugi su je osuđivali jer uživa u luksuznom načinu života dok Putinovi postupci uzrokuju hiljade smrti i patnje za milione ljudi u Ukrajini. Luizu je na Instagramu pratilo oko 84.000 ljudi, a pet mjeseci nije ništa objavljivala.

Pisali su joj da je 'kćerka ubice, ratnog zločinca, psihopata i narkomana', a mnogi postovi su uključivali ukrajinsku plavo-žutu zastavu. 'Ruski narod mora ustati protiv ovog diktatora. Ne želiš imati ništa s njim', poručio joj je jedan komentator.

Međutim, dok su se mnogi bunili protiv nje, neki su je komentatori branili, a jedan od njih je rekao: "Ne osuđujte je, nije ona kriva", dok je drugi poručio: "Ona ne može učiniti ništa što ima ludog oca".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije