Puklo prijateljstvo: Procurili detalji svađe između Obame i princa Harryja

0
Radiosarajevo.ba
Puklo prijateljstvo: Procurili detalji svađe između Obame i princa Harryja
Foto: EPA-EFE/ Printscreen / B. Obama/ princ Harry

Bivši američki predsjednik Barack Obama prije nekoliko dana proslavio je 60. rođendan na otoku Martha.

Cijeli svijet raspisao se o ovoj svečanoj proslavi, a neki su otišli korak dalje pa primijetili jedan detalj na popisu njegovih gostiju.

Naime, među uzvanicima nisu bili njegovi dugogodišnji prijatelji, princ Harry i Meghan Markle.

Iako su se godinama unazad družili na svečanim događajima, najpoznatiji britansko-američki par i bivši prvi čovjek SAD-a više nisu u dobrim odnosima, pišu strani mediji.

Šta se tačno dogodilo i zbog čega je puklo ovo slavno prijateljstvo?

Izvor blizak paru tvrdi kako su se Meghan i Harry dugo trudili razviti prijateljstvo s Barackom i njegovom suprugom, a u tome su čak i uspjeli.

Ali, bivši predsjednik navodno ne podržava njihovo ponašanje i javne prozivke kraljevske porodice jer je, kako kaže, porodica svetinja, piše Story.hr.

‘Takvo ponašanje nije u redu. Porodica se jednostavno ne pljuje javno. Ako ti smetaju, skloniš se, ne znam čemu takvo ponašanje’, navodno je prokomentirao Barack Obama.

Neki mediji pišu kako se par nije pojavio na zabavi jer je u isto vrijeme i Meghan slavila 40. rođendan pa je shodno tome to bio razlog izostanka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije