Prvi put nakon incidenta: Severina se oglasila na društvenim mrežama

1
Radisarajevo.ba
Prvi put nakon incidenta: Severina se oglasila na društvenim mrežama
Foto: Instagram/ Severina / Severina

Posljednjih nekoliko dana pjevačica Severina doživljava pravu porodičnu dramu zbog sestre Marijane Popović. Naime, ona je Severinu optužila za napad i prijavila policiji koja je nakon toga pjevačicu dočekala na zagrebačkom aerodromu i ispitala je na temelju ovih optužbi.

Majka jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji otkrila je da to nije prvi put da Marijana radi probleme svojoj sestri te da ju je već ranije optuživala.

Oko optužbi se oglasio i Severinin tim koji je za hrvatski medij otkrio Severininu stranu priče.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Susjedi Severinine majke još su pod šokom, ali su otkrili oko čega je nastala svađa

Susjedi Severinine majke još su pod šokom, ali su otkrili oko čega je nastala svađa

"Severina je saslušana u PU zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović", naveli su.

Zatim je Marijana istupila pred medije i iznijela nove informacije u vezi popularne sestre. Severinin tim se nakon toga ponovno oglasio i iznio neke detalje u vezi odnosa Marijane i njezine kćeri Mije, koja je jako povezana sa Severinom.

"Naime, nakon što svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kći pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu, iznenada je, prije gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem, što je on i potvrdio u Centru za socijalnu skrb Podružnica Maksimir i inzistirao na postupanju po njezinim prijavama", napisali su između ostalog.

Severina Vučković
Foto: Instagram: Severina Vučković

Severina se sada oglasila na Instagramu znakovitim videom. Naime, objavila je početak nedavnog koncerta u Poreču, a publika jednoglasno uzvikuje ime jedne od omiljenih hrvatskih pjevačica.

Osim što joj je publika podrška od početka karijere, u komentarima se redaju poruke podrške i nakon porodične drame, piše Story.hr

"Diži glavu, ne mogu i oni ništa".

"Drži se Seve. Postoje biljke koje opstaju i po najvećoj zimi, mrazu, snijegu. Čvrsto se drže, ne padaju, ne suše se i čekaju bolje dane. To si ti".

"Koliko je ona ustvari jaka žena".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije