Prve informacije o posljednjem ispraćaju Akija Rahimovskog

0
Radiosarajevo.ba
Prve informacije o posljednjem ispraćaju Akija Rahimovskog
Foto: RAS Srbija / Aki Rahimovski

Iako je posljednjih godina, s nevjenčanom suprugom Barbarom, živio u Sloveniji, posljednji ispraćaj prerano preminulog Akija Rahimovskog (66) bit će, kako se doznaje, ipak u Zagrebu.

Kako hrvatski mediji saznaju iz izvora bliskih obitelji, to vjerojatno neće biti prije sredine iduće sedmice.

Nažalost. sve dodatno komplicira i situacija s koronavirusom.

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Naime, službeni uzrok smrti Akija bit će poznat tek nakon obdukcije, a prije je gotovo nemoguće planirati bilo što konkretno.

Zasad je moguće da će obitelj i članovi benda u ponedjeljak imati službeni nalaz s uzrokom smrti.

Pitanje je kako će sve izgledati i s obzirom na broj zaraženih omicron varijantom koronavirusa pa veća okupljanja nisu moguća.

Zasigurno će se naći veliki broj prijatelja, ali i obožavatelja koji će se željeti posljednji puta oprostiti od legendarnog pjevača.

Iz izvora bliskih bendu doznaje se kako su mu prije par dana operacijom ugradili četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici. Svi oko njega vjerovali su kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se stoga i vratio u Sloveniju, no sudbina je, nažalost, odlučila drukčije i umro je jučer u slovenskom Novom Mestu.

Poznato je da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema. U aprilu 2018. doživio je lakši moždani udar zbog čega su svi koncerti benda neko vrijeme bili otkazani. Prije toga danima se osjećao loše, a tek u bolnici potvrdili su dijagnozu. Tada je jedan njegov saradnik otkrio da glazbenik voli začinjenu makedonsku kuhinju, puši cigarete i pije kavu, no nakon moždanog počeo je više paziti na svoje zdravlje. Neko vrijeme proveo je u bolnici, a nakon izlaska poručio je da se osjeća dobro i da ne želi da itko brine za njega.

Pet mjeseci nakon moždanog udara otkrio je i da se vraća na pozornicu i najavio koncert u Beču. Upravo ovog marta trebao je s Parnim valjkom nastupiti na velikom koncertu u Areni Zagreb, za koji su već prije dvije godine rasprodali veliki dio ulaznica, ali je zbog pandemije koncert premješten na početak 2022.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije