Prodaje fotografije i zarađuje oko 10.000 KM sedmično

Radiosarajevo.ba
Prodaje fotografije i zarađuje oko 10.000 KM sedmično
Foto: Instagram / Ruby May

Djevojka iz Velike Britanije Ruby May (23) napustila je posao u administraciji i posvetila se poslu na internetu gdje zarađuje „vrtoglavu“ cifru od oko 10.500 KM sedmično.

Na Instagramu je prati više od milion ljudi koje svakodnevno „časti“ provokativnim fotografijama u donjem rublju. U prvi plan, naravno, stavlja svoje bujne obline.

Imala je samo 18 godina kada se preselila u Australiju sa željom za dobrim poslom. Danas, zahvaljujući svijetu interneta svoje pratitelje pokušava osvijestiti o klimatskim promjenama, ali i o veganskom načinu života, prenosi 24sata.hr.

„Promijenila sam desetak poslova u prvih godinu dana života ovdje. Šest mjeseci radila sam u firmi za čistoću. Onda sam se prebacila u klub u kojem se konobari u donjem rublju. Velika je to stvar u Australiji“, priznala je Ruby.

Nakon poslova za koje ističe da su naporni, Ruby je odlučila uzeti stvar u svoje ruke.

Zahvaljujući bujnom poprsju brzo se snašla.

Na internetskoj stranici prodaje svoje privatne fotografije i videosnimke muškarcima.

„Radila sam i na momačkim zabavama i u noćnim klubovima. I niti jedan posao mi nije donosio ovako dobru zaradu“, priznala je May.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije