Teorije / Privatni detektiv tvrdi da ima dokaz da je slavni Tupac živ

22. 01. 2020. u 12:01:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Privatni detektiv Jimmy Poole tvrdi da postoje dokazi da je reper Tupac Shakur “živ i zdrav i živi u Belizeu”.

Jimmy Poole je istraživao Tupacovu smrt da vidi ima li istine u tome da je još uvijek živ, pogotovo jer policija u Las Vegasu još uvijek ima otvoren dosije, uprkos tome što je ubijen 13. septembra 1996.

Detektiv je za strane medije rekao da su se u Centralnoj Americi skrivale nove informacije koje ukazuju na to da je reper i dalje živ i zdrav. On je na svom Youtube kanalu objavio novu fotografiju repera i uvjeren je da je realna. Na fotografiji se vidi Tupac u 40-im godinama i pozira sa obožavateljem u restoranu.

Procurila je nova fotografija. Tupac je živ i dobro i živi u Belizeu”, napisao je detetktiv.

Pristalice pokojne zvijezde nisu baš uvjereni da je fotografija prava, komentarišući kako “Tupac izgleda kao da je fotošopiran“, jer “glava ne odgovara vratu“.

Istražitelj je objavio i audio snimak za koji tvrdi da u njemu upravo Tupac razgovara s nekim.

“Bog je sjajan i pusti me da se vratim kao četrdesetogodišnjak…Prokletstvo čovječe… Dobro sam, nemam problema ni sa kim, samo želim mir i sreću…Nisam imao gdje da odem, niko drugi nije htio da me primi. Ali sve što mi je bilo u glavi je da ću se jednog dana vratiti”, navodno je rekao Tupac.

Poole vjeruje da je audio snimak pravi i radi na autentifikaciji fotografije, ali je izjavio da vjeruje da je to dio namjere repera da pošalje fanovima poruku i da ih obavijesti da planira povratak.

U međuvremenu, filmski producent Mike Dorsey , radio je na emisijama “Neriješeno: Ubistva Tupaca i zloglasnog BIG-a”, i zamolio policiju iz Las Vegasa da “pusti duh Tupaca” da počiva u miru i završi 23-godišnje spekulacije da je možda još uvijek živ.

Tupac je mrtav. Razjasnimo to. Sve teorije zavjere su pogrešne kao i ova tekuća pretpostavka, fotografije i snimci. Policija konačno može da okonča ovaj slučaj i da prizna sve dokaze koji postoje da je mrtav”, rekao je Dorsey.

“Suprotno mišljenju mnogih, tačno znamo ko je ubio Tupaca, a isto to zna i policija”, zaključio je Majk.

NEMA KOMENTARA