Princ Harry prvi put u javnosti nakon skandala: Nije skidao osmijeh s lica

Radiosarajevo.ba
Princ Harry prvi put u javnosti nakon skandala: Nije skidao osmijeh s lica
Youtube/Screenshot / Princ Harry

Nakon cijele drame Megxit, princ Harry (35) je poslije pregovara s kraljicom Elizabetom II (93) i cijelom porodicom, ipak počeo raditi.

Paparazzi su ga ulovili kako se vozi do Buckinghamske palače kako bi vodio prvenstvo u ragbiju, piše The Sun.

Ovo je njegov prvi posao za kraljevsku porodicu, ali i prvo pojavljivanje u javnosti otkako su bili pregovori vezani za njegovo povlačenje s dužnosti. 

Dok se vozio prema palači, princ Harry je zadubljeno gledao u mobitel, ali kad je stigao na odredište, nije skidao osmijeh s lica. 

Princ Harry je odgodio odlazak u Kanadu kod supruge Meghan Markle (38) i sina Archieja. Kako pišu strani mediji, Harry bi trebao ostati u Velikoj Britaniji još barem sedam dana, prenosi 24sata.hr

"Vojvoda ima neke sastanke početkom iduće sedmice", rekao je izvor medijima, dok se nagađa da Harry produžuje boravak u Velikoj Britaniji kako bi razgovarao s porodicom vezano za njegovu buduću ulogu u kraljevstvu.

Kraljevstvo zasad se nije oglasilo što će napraviti povodom Harryja i Meghan, jedino je kraljica Elizabeta objavila kako podržava njihovu odluku.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije