Princ Harry dolazi u Veliku Britaniju, da li će mu se Meghan Markle pridružiti?

0
Radiosarajevo.ba
Princ Harry dolazi u Veliku Britaniju, da li će mu se Meghan Markle pridružiti?
Foto: Facebook / Meghan Markle i Princ Harry

Nakon mjeseci spekulacija, sada je otkriveno da Meghan Markle neće putovati u Veliku Britaniju sa svojim suprugom princem Harryjem sljedećeg mjeseca.

Kraljevski dopisnik Chris Ship potvrdio je vijest na X-u, ranije poznatom kao Twitter. Rekao je: "Dodatna potvrda jutros da Meghan neće biti s Harryjem na godišnjem služenju Invictus u Londonu. Ali vojvotkinja od Sussexa će se pridružiti vojvodi za posjetu Nigeriji inspirisanom Invictusom odmah nakon što Harry napusti Veliku Britaniju", rekao je on.

Vijest dolazi nakon što je objavljeno da će Harry prisustvovati Službi zahvalnosti u katedrali sv. Pavla, u srijedu, 8. maja. Posebna služba će obilježiti 10. godišnjicu Invictus igara, a očekuje se da će glumac Damian Lewis recitovati pjesmu na događaju, prenosi Mirror.

Tjelohranitelj Brada Pitta i Angeline Jolie otkrio zanimljive detalje: 'Mnogo sam naučio od njih'

Tjelohranitelj Brada Pitta i Angeline Jolie otkrio zanimljive detalje: 'Mnogo sam naučio od njih'

Saopćenje objavljeno na društvenim mrežama Invictus igara glasi: "Fondacija Invictus igara će proslaviti 10 godina mijenjanja života i spašavanja života 'Službom zahvalnosti' u katedrali sv. Pavla 8. maja. Pridružit će nam se naš pokrovitelj, princ Harry, vojvoda od Sussexa, glumac Damian Lewis i članovi svjetske Invictus zajednice kako bismo obilježili ovu priliku."

Iako Meghan neće ići na put u Veliku Britaniju, pridružit će se svom suprugu na posjeti Nigeriji. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posjećuju Nigeriju u maju radi razgovora o Invictus igrama. Tokom njihovog boravka, očekuje se da će Harry i Meghan učestvovati u kulturnim aktivnostima i susresti se s članovima vojske i njihovim porodicama.

Meghan i Harry su se udaljili od Velike Britanije nakon što su se povukli iz Kraljevske porodice 2020. godine. Od tada, vojvotkinja od Sussexa je rijetko putovala nazad u Veliku Britaniju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije