Princ Charles i Camilla se zbog pjesme smijali kao ludi

Radiosarajevo.ba
Princ Charles i Camilla se zbog pjesme smijali kao ludi
YouTube / Prtscr
Kada je javnost saznala da je obnovila svoju ljubav s Charlesom za vrijeme braka s Dianom, proživljavala je pakao, snoseći sav teret afere kao da je ona sama u njoj.

"S vremenom sam se navikla da se prati svaki moj korak", ispričala je Camilla, koja se 2005. udala za princa od Walesa, Charlesa (68).

Svake godine ide na više od 200 evenata, uključujući naporna putovanja širom svijeta sa suprugom. Pri tome se pozorno motri kako je obučena, našminkana, njen nakit i svaka riječ koju izgovori. 

Upravo je jedna takva nedavna posjeta Kanadi izazvala pozornost javnosti.

Iako se obično drže iznimno ukočeni, tokom kraljevske posjete i samog protokola, bračni par nije se mogao suzdržati od smijeha.

Naime, nastupale su Inuitkinje, koje su na mikrofonu demonstrirale svoje umijeće "grlenog pjevanja".

Zvuk pjesme, koja je sadržavala puno dahtanja i stenjanja, bio je razlog da se Charles i Camilla "polome od smijeha", iako su se svim silama suzdržavali, prenosi Express.hr

Camilla, čije je lice bilo djelomično pokriveno maramom i sunčanim naočalama, smijeh je pokušavala skriti i rukom na licu, no ramena koja su se tresla su je odala.

Pogledajte video: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije