Prije svih operacija: Sestre Kardashian nekad su izgledale bitno drugačije

Radiosarajevo.ba
Prije svih operacija: Sestre Kardashian nekad su izgledale bitno drugačije
Od emitiranja prve epizode reality showa "Keeping up with the Kardashians" prošlo je deset godina.

Iako sestre Kardashian neumorno negiraju da su imale veće estetske zahvate i da su samo zahvaljujući čarobnom make upu danas drukčije nego na početku emitiranja showa, no njihova nekadašnja izdanja pokazuju da to nije tako.

Iako postoje i oni koji ih vole kao i oni koji ih mrze, mnogi se slažu da je porodica Kardashian (Jenner) promijenila standarde ljepote i uveliko utjecala na beauty revoluciju posljednjih godina.

Malo ko se sjeća kako je megapopularna Kim Kardashian započela svoj put u svijetu slavnih. Naime zanosna crnka radila je kao asistentica Paris Hilton, kada je s njom obilazila najpopularnije destinacije slavnih i bogatih i tako si otvorila vrata showbiza.

Kim_Kardashian_Profimedia.jpeg - undefined

Treća sestra Kardashian, Khloe, koja trenutno očekuje prvo dijete, godinama je krila plastične operacije koje je napravila na svome tijelu. No onda je jednoga dana u sklopu reality showa Keepin up with Kardashians neke ipak priznala.

Chloe_Kardashian_Profimedia.jpeg - undefined

Kourtney Kardashian je najstarije dijete Kris i Roberta Kardashiana te je poznata po svojoj vitkoj liniji, a isklesanu figuru danas rado pokazuje u minijaturnim bikinijima, a nekada nije bilo tako. Sramila se svog malog poprsja pa je u ranim 20-ima odlučila povećati grudi.

Kourtney_Kardashian_Profimedia.jpeg - undefined

Kendall Jenner je najviše napredovala u svojoj karijeri u odnosu na razmaženu i nestašnu djevojčicu koju smo gledali u prvim sezonama realityja o Kardashianima.

Kendall_Jenner_Profimedia.jpeg - undefined

Najmlađa sestra Kylie Jenner u proteklih je deset godina uveliko promijenila svoj život. 22-godišnja Jennerica je korigirala uši, nos i čeljust, a 2014. godine je znatno povećala usne, počela se jače šminkati i nositi provokativniju odjeću.

Kylie_Jenner_Profimedia.jpeg - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije