Preminuo mladi glumac, mnoge poznate zvijezde se opraštaju od njega

0
Radiosarajevo.ba
Preminuo mladi glumac, mnoge poznate zvijezde se opraštaju od njega
Foto:Instagram / Daniel Mickelson

Mladi gumac Daniel Mickelson, preminuo je u nedjelju 4. jula u dobi od 23 godine, a još uvijek nije poznat uzrok njegove smrti.

Mnoge se zvijezde opraštaju od glumca a među njima je i manekenka Kaia Gerber.

Daniel Mickelson je bio najpoznatiji po ulozi u seriji "Mani" i hororu "The Killer Clown Meets the Candy Man".

"Sjećam se vremena kad smo sjedili na kauču i proveli cijeli dan smišljajući naš tajni jezik koji bismo govorili svaki put kad bismo se susreli. Voljela bih kad bismo se mogli vratiti u to vrijeme. Voljela bih da možemo govoriti rečenice koje su vjerojatno živcirale sve oko nas, ali mi smo se na njih samo smijali.

Voljela bih da i dalje sjedim na podu u kupaonici dok razgovaramo preko FaceTimea jer je to bilo jedino mjesto gdje bih imala Wi-Fi i nisam željela propustiti tvoj poziv.

Hvala ti što si bio razlog toliko mnogo smijeha i sreće u svijetu. Ništa neće biti isto bez tebe. Volim te, Daniele", napisala je u emotivnoj objavi na Instagram storyju Kaia Gerber, manekenka i kćerka supermodela Cindy Crawford.

Mnoge je svojim oproštajem od Daniela rasplakala i njegova mlađa sestra, model Meredith Mickelson.

"Moje je srce slomljeno i pisati ovo čini se tako pogrešno i uopšte ne znam šta bih rekla. Izgubila sam svog brata, najboljeg prijatelja i drugu polovicu svog srca. Nije bilo osobe na Zemlji koju sam više voljela", napisala je u objavi.

Saučešće su joj izrazile mnoge zvijezde, među kojima su Patrick Schwarzenegger, Paris Hilton i Amelia Hamlin. Od Daniela se oprostila i njegova djevojka Maddie Haley.

"Ne želim da vjerujem da je ovo istina. Riječima ne mogu opisati kako se sada osjećam. Izgubila sam svog najboljeg prijatelja na ovom svijetu. Osjećam se kao da mi je neko iščupao srce", dio je njezina emotivnog oproštaja, prenosi Dnevnik.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije