Prelijepa Doris Pinčić je glavna tema u susjedstvu: Omiljena hrvatska voditeljca čeka treće dijete?

5
Radiosarajevo.ba
Prelijepa Doris Pinčić je glavna tema u susjedstvu: Omiljena hrvatska voditeljca čeka treće dijete?
Foto: Instagram / Doris Pinčić

Doris Pinčić je trudna - vijest je to koja kruži gradskim kuloarima u susjedstvu.

Omiljena hrvatska voditeljica se prošlog četvrtka vratila u studio emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' nakon što je izbivala neko vrijeme i to u nešto široj, ljubičastom džemperu, a već neko vrijeme Doris nosi i prsten nalik vjenčanom na 'onom' prstu.

Doris Pinčić pronašla novu ljubav nakon razvoda

Doris Pinčić pronašla novu ljubav nakon razvoda

Šta kaže OHR o antidržavnim potezima NSRS i Milorada Dodika?

Šta kaže OHR o antidržavnim potezima NSRS i Milorada Dodika?

Ipak, glasine nikada nije potvrdila. 'Nisam se udala', rekla je kratko voditeljica i istaknula da više nema komentara.

Doris će ovo biti treće dijete, a otac je njen partner Davor Guberović, samozatajni Daruvarčanin s kojim je vezu potvrdila nakon nekoliko mjeseci šuškanja, piše Story.hr

Podsjetimo, da je par zajedno, saznalo se u martu ove godine, no prethodno se o tome pričalo sedmica po gradskim kuloarima u susjedstvu. Ipak, jedna od omiljenih regionalnih voditeljica tada je objavila da se s novim partnerom popela na Kilimanjaro.

"Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može. Spontani razgovor početkom januara s Davorom Guberovićem i moje brzo da, dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s Vlatkom Kalapošem. To je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo', istaknula je tada voditeljica pored nekoliko fotografija s vrha.

Menadžer iza sebe ima razvod i otac je dva sina. Doris se razvela 2020. od glazbenika Borisa Rogoznice nakon sedam godina braka, a zajedno imaju sina Donata i kćer Gitu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije