Poznato u kojem će bh. gradu Džejla Ramović pjevati za Novu godinu

1
Radiosarajevo.ba
Poznato u kojem će bh. gradu Džejla Ramović pjevati za Novu godinu
Foto: Instagram / Organizatori obećavaju spektakl

Turistička zajednica Grada Bihaća i Kulturni centar Bihać predstavili su plan i program novogodišnjeg festivala "Winter park" u ovom gradu.

Na današnjoj press konferenciji objavili su kako će njihove sugrađane u "najluđoj noći" zabavljati Džejla Ramović.

"Nastojat ćemo se maksimalno pridržavat higijensko - epidemioloških mjera, pa je na takav način i koncipiran kompletan prostor. Međutim, nismo željeli odustati od naše zimske priče, s obzirom da želimo i nastojimo Bihać svrstati među najpoželjnije turističke destinacije u BiH i regionu. Iza nas je izuzetno uspješna ljetna sezona, a sada idemo u tom pravcu da grad na Uni bude primamljiva i posjećena destinacija tokom cijele godine ", izjavio je direktor Turističke zajednice Grada Bihaća, Armin Amidžić.

Rusija uputila poruku Poljskoj: 'Želite nuklearno oružje na svom teritoriju? Dobro, gađat ćemo ga'

Rusija uputila poruku Poljskoj: 'Želite nuklearno oružje na svom teritoriju? Dobro, gađat ćemo ga'

"Odlučili smo se i za organizaciju tradicionalnog dočeka Nove godine na Gradskom trgu, a u novogodišnjoj noći s nama će biti mlada bosanskohercegovačka muzička zvijezda Džejla Ramović i prateći bend. Organiziran je i dvodnevni festival scenskih umjetnosti, u okviru kojeg gostuju naši Zijah Sokolović i Studio Teatar Zenica. Također, 31. decembra u dnevnom terminu pripremit ćemo i doček dječje Nove godine, u organizaciji Teatra mladih Bihać", dodaje direktorica Gradskog kulturnog centra Erna Begatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije