Poznate zvijezde koje su odlučile smanjiti grudi

Radiosarajevo.ba
Poznate zvijezde koje su odlučile smanjiti grudi
Stoljećima su grudi jedan od poželjnijih ženskih atributa i ultimativan simbol seksualnosti, plodnosti, poželjnosti.

Napredak plastične hirurgije rezultirao je sve većim brojem žena koje se odlučuju za silikone kako bi izgledale poželjnije ili se riješile kompleksa.

I dok jedne povećavaju, druge su morale smanjiti svoja poprsja.

Među ženama koje su patile zbog prevelikih grudi i koje su se odlučile na taj korak je i velik broj poznatih ljepotica. 

Među onima koje su javno progovorile o svom zahvatu u novije vrijeme je glumica Ariel Winter, koja se proslavila ulogom u seriji Moderna obitelj

Ariel_Winter_Profimedia.jpeg - undefined

Ariel Winter

U novije vrijeme o smanjenju grudi razmišljala je i glumica i model Amber Rose. Ona je često isticala da normalan grudnjak nije nosila još od svoje desete godine pa ju je doktor utješio da će to konačno moći nakon operacije. Dan prije operacije objavila je video s konsultacija s liječnikom.

Amber_Rose_Profimedia.jpeg - undefined

Amber Rose

I glumica Drew Barrymore je odlučila smanjiti grudi. Nakon operacije vrlo rijetko se pojavljuje u kreacijama koje ističu poprsje.

Drew_Barrymore_Profimedia.jpeg - undefined

Drew Barrymore

Zvijezda televizijske serije "Svi vole Raymonda" Patricia Heaton nakon što je rodila četvero djece odlučila je otići pod nož.

Patricia_Heaton_Profimedia.jpeg - undefined

Patricia Heaton

Pravim imenom Dana Elaine Owens, američka reperica, pjevačica i glumica poznatija kao Queen Latifah operaciju smanjivanja grudi imala je 2003. godine, a na to se odlučila kako bi se riješila boli u leđima i ramenima. 

Queen_Latifah_profimedia.jpeg - undefined

Queen Latifah

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije