Poznate dame koje su se na majčinstvo odlučile u 40-ima

Radiosarajevo.ba
Poznate dame koje su se na majčinstvo odlučile u 40-ima
Foto: Profimedia / Poznate dame koje su se na majčinstvo odlučile u 40-ima
Brojne zvijezde zbog karijere, koja im je dugo bila na prvom mjestu, kao majke su se uspjele ostvariti u 40-ima, a neke od ljepotica na ovoj listi čak i kasnije.

Rachel Weisz

Rachel Weisz - undefined

Foto: Profimedia / Rachel Weisz

Britanska glumica Rachel Weisz krajem aprila obznanila je svijetu sretnu vijest kako sa svojim dugogodišnjim suprugom Danielom Craigom očekuje dijete. Lijepa glumica tako će u 48. godini ponovno iskusiti čari majčinstva jer iz prvog braka ima 11-godišnjeg sina Henryja.

Eva Longoria

Eva Longoria - undefined

Foto: EPA / Eva Longoria

Latino glumica Eva Longoria prije nekoliko je dana postala majka. Holivudska ljepotica u 42. godini prvi put iskusit će roditeljske obaveze, a sina je dobila sa suprugom Joseom Bastonom, koji već ima troje djece s bivšom suprugom.

Kate Hudson

Kate Hudson - undefined

Foto: Profimeda / Kate Hudson

Kate Hudson trenutno očekuje treće dijete. U 39. godini, nakon dva sina, poznata plavuša očekuje kćer s partnerom Dannyjem Fujikawom. "Ova trudnoća je sasvim drugačija od prve dvije. Kažu da su, kada nosiš djevojčicu, mučnine prisutne, a to se kod mene pokazalo istinitim. Zanimljivo iskustvo", kazala je nedavno Hudson.

Tori Spelling

Tori Spelling - undefined

Foto: Profimedia / Tori Spelling

U 43. godini poznata Amerikanka Tori Spelling na svijet je donijela peto dijete u braku s Deanom McDermottom. Nekadašnja glumica tokom cijele trudnoće često se pojavljivala u javnosti, a nerijetko je se moglo vidjeti i na crvenom tepihu u društvu mališana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije