Poznata voditeljica u prijenosu uživo pokazala srednji prst: Objasnila zbog čega se to desilo

0
Radiosarajevo.ba
Poznata voditeljica u prijenosu uživo pokazala srednji prst: Objasnila zbog čega se to desilo
Foto: Youtube / Voditeljica Maryah Moshiri

Maryam Moshiri BBC-jeva je poznata voditeljica vijesti, a ovih je dana u fokusu javnosti nakon što je navodno slučajno uhvaćena kako pokazuje srednji prst na početku programa vijesti. Nakon što su video i fotografije izašle u javnost, javno se izvinila zbog "šale" namijenjene prijateljima.

Naime, u srijedu, 6. decembra, u prijenosu uživo u podne Moshiri je program započela s podignutim srednjim prstom, a na televiziji se prikazala nakon završetka prepoznatljivog odbrojavanja za početak programa.

Kada je shvatila da je kamera upaljena, brzo je spustila ruku i popravila izraz lica te nastavila neometano čitati vijesti. Javila na društvenim mrežama u četvrtak, 7. decembra, kako se "šalila s ekipom u redakciji", pretvarajući se da odbrojava do početka vijesti na prstima.

Lagumdžija održao snažan govor: Vlasti RS koriste metode ratnih zločinaca za rušenje institucija BiH

Lagumdžija održao snažan govor: Vlasti RS koriste metode ratnih zločinaca za rušenje institucija BiH

"Kad smo došli do jedan, okrenula sam prst u šali i nisam znala da će to biti uhvaćeno kamerom", napisala je na X-u i nastavila: "Bila je to privatna šala s ekipom i jako mi je žao što je izašla tako javno.

Nije mi bila namjera da se ovo dogodi i žao mi je ako sam nekoga uvrijedila. Bila je to loša šala koja je bila namijenjena malom broju mojih prijatelja", rekla je Moshiri na toj društvenoj mreži.

I dok su je neki napadali u komentarima, tvrdeći kako je neprofesionalna te da neće izdvajati novac za BBC nakon toga, drugi su je preplavili komentarima podrške.

"Kao platitelj licence za BBC zahtijevam više ovakvog ponašanja", našalio se jedan, javlja Guardian.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije